torsdag 5 november 2009

W.A.S.P i Stockholm och ett liv så långt från verkligheten man kan komma

Ni som mot all rim och reson sitter och häckar framför den här bloggen OCH ska se på W.A.S.P i Stockholm ikväll kan sluta att läsa NU.

Från säkra källor levereras härmed låtlistan:

Mephisto Waltz
On Your Knees
The Real Me
L.O.V.E. Machine
Crazy
Babylon’s Burning
Wild ChildHellion / I Don't Need No Doctor/ Scream until you like like it
Arena Of Pleasure
Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)
The Idol
The Headless Children
Take Me Up
I Wanna Be Somebody

Encore:
Heaven’s Hung In Black
Blind In Texas

Inte mycket att orda om. Bra setlista.

Att Blackie Lawless är en man med starka viljor är inte en nyhet. Att han inte lirar i Karlstad på den här turnén beror helt och hållet på att karln är stönigare än en get. Trots att allt fungerade fläckfritt senast och Nöjesfabriken mer eller mindre var fullsatt så var det tjafs om något.

Hursomhelst är man rockstjärna så är man. 138 på bloggen I just can´t hate enough levererar en historia rakt ur Blackie Lawless verklighetsflykt till liv. Enjoy.

"Imorgon fredag skulle Invasionen och Mattias Alkberg ha spelat i Västerås, i samma hus som W.A.S.P. Alltså: Samma hus och samtidigt men två helt olika konserter och två helt olika klubbar. Gillas icke av Blackie. Han viftar irriterat bort att ha andra band i närheten av sina dubbelhakor när han ska uppträda. Lösning: Blackie köper ut Invasionen och Alkberg. De får alltså pengar i fickan och gratis hotell här i Stockholm för att inte köra till Västerås."

1 kommentar:

Niclas ML sa...

Det är ju underbart. Kommer att tänka på när Gary Moore spelade på Hultsfred och krävde tystnad från övriga scener. Han kanske skulle sluta spela på festivaler...