torsdag 4 december 2008

Close-Up Magazine

Idag kom nya numret och eftersom det är sista för i år så är det listor både kors och tvärs. Annan trevlig läsning är som följer (saxat från C-Ups webb):

"Alla skribenters årsbästalistor publiceras och sammanfattas även till en enda superlista över vad som är värt att minnas från 2008. Dessutom diskuterar Martin Carlsson skivåret 2008 med In Flames-vokalisten Anders Fridén och Deathstars-frontmannen Andreas "Whiplasher Bernadotte" Bergh. Det pratas med Opeth och Graveyard som båda två är klara för Close-Up Båten! Utöver ovanstående godis vankas det intervjuer med In Flames, Deathstars, Kreator, Napalm Death, Crucified Barbera, Earth Crisis, Stigma, Bronx, Bilocate, Outlaw Order, Armada, Callejon, Seance, Guilliotine, My Own Grave, Sanctification, Closer, Black, Evocation, Black Anvil, Ugly, Bokor, Adept, och Stefan Rydehed."

1 kommentar:

Metalnallen sa...

Såg att de var ett gammalt inlägg, men jag recenserade precis Earth Crisis senaste alster om det intresserar dig, övriga band som står i ditt inlägg som InFlames och Adept ar jag även dem recenserat tidigare!