fredag 7 november 2008

Chinese Democracy 23:11:08

Knappt två veckor kvar till nedsläpp. Helt ärligt så är det inte själva musiken som lockar mest. Naturligtvis ska det bli intressant att höra Axl:s enormt fördröjda skapelse i sin helhet men det jag törstar mest efter är en lång och färsk intervju med W.Axl Rose. där han berättar ALLT om arbetet och alla turerna kring Chinese Democracy. Classic Rock, Close-Up, Rolling Stone, Q eller något annat magasin får mer än gärna djupdyka i Axl.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lyssnar till skapelsen i sin helhet just nu.. Å jag vet inte vad jag ska tycka?! ...det är något som saknas, typ låtar och Slash, Izzy, Duff å en kokainskadad trummis i stil med Adler. Glimmar till stundtals för att sedan falla bort i en halvtaskig produktionsfadäs... Låter som ett Nickelback på Atkinsdiet med Axl på sång som helst vill låta som Red hot Chili Peppers men inte kan.. tyvärr!

Anonym sa...

Damn. Jag är nervös. Vill inte bli besviken. Men det är ju någonting med att det är -08 nu också och inte -89, och vetskapen om att Slash och grabbarna inte varit med, som gör det mindre rock n' roll helt enkelt.